Bestelling en levering

De gemiddelde levertijd is 2 werkdagen. Vanwege COVID-19 kan dit helaas iets langer duren dan normaal.
Onze producten worden rechtstreeks van de leverancier naar u verzonden. Zo kunnen we besparen op opslag- en transportkosten. Daarom betaalt u bij ons geen verzendkosten.

In 99% van de gevallen wordt de bestelling op tijd geleverd. Helaas kan uw bestelling soms vertraging oplopen in het leveringsproces. U kunt de status van uw bestelling hier controleren.

Heeft u uw bestelling 3 dagen na de verwachte leverdatum nog niet ontvangen? Neem contact met ons op.

Aangezien wij met verschillende leveranciers werken, kan het voorkomen dat producten afzonderlijk worden verzonden. Als sommige producten ontbreken, ontvangt u ze meestal na 1 tot 2 dagen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Voor zowel Nederland als België zijn er geen verzendkosten, die betalen wij voor u.

Ruilen & retourneren

Zodra de bestelling is geplaatst, is het niet meer mogelijk deze te annuleren.

Ja, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden ruilen of retourneren. De producten moeten altijd in hun oorspronkelijke staat worden teruggestuurd, met labels en etiketten.Het product mag geen sporen van gebruik vertonen. Een retourzending moet altijd vergezeld gaan van een track & trace code. De verzender is te allen tijde verantwoordelijk voor de zending. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending) Hoe u artikelen kunt retourneren vindt u hier.

Verzending volgen

Op deze pagina kunt u het volgnummer invoeren en vervolgens de huidige status van uw bestelling bekijken.

Vanaf het moment dat uw pakket bij het verzendbedrijf aankomt, is er traceerinformatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er een zekere vertraging kan optreden.

Acties en nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste aanbiedingen!

Stuur een bericht

Stuur een e-mail naar info@balony.nl